اولین شماره از نشریه "مهر استاد" (ویژه اساتید) توسط مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، به همت دکتر یعقوبی رییس مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اولین شماره از نشریه "مهر استاد" (ویژه اساتید) به چاپ رسید. موضوع ویژه این شماره در خصوص سلامت روان دانشجویان و نقش بی بدیل اساتید است.همچنین در این شماره به بحران سلامت روان دانشجویان، تحلیل روان شناختی فیلم ویل هانتینگ نابغه، معرفی کتاب و اثر کوید - ۱۹ بر بهزیستی دانشجویان پرداخته شده است. در تهیه مطالب این نشریه اساتید برجسته ای همکاری داشته‌اند تا در نهایت، مطالب آن کاملا علمی، دقیق و کاربردی باشد.

بنابراین گزارش، معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف بیانیه‌ای به مناسبت انتشار اولین شماره نشریه مهراستاد صادرکرد که طبق این بیانیه پیرو پیشنهاد مدیریت محترم مرکز مشاوره دانشگاه‌ صنعتی شریف مبنی بر راه‌اندازی نشریه‌ای ‌ویژه اساتید و پس از برگزاری جلسه‌ای مجازی در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور رییس مرکز مشاوره دانشگاه، معاونین دانشجویی پیشین دانشگاه و معاونین دانشجویی دانشکده‌ها و تاکید اساتید محترم حاضر در این جلسه بر ضرورت وجود چنین نشریه‌ای در مجموعه مشاوره دانشجویی کشور و پرداختن به موضوعاتی در خصوص نقش اساتید در حفظ، تامین و ارتقای سلامت روانی و تحصیلی دانشجویان و چگونگی رابطه سالم و موثر اساتید و دانشجو و تاثیر ارتباط و شخصیت اساتید بر دانشجویان و دیگر موارد مرتبط و پس از مطالعه و بررسی‌های تخصصی و رایزنی با دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم نهایتا اولین شماره این نشریه با همت مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف و با نام «مهر استاد» منتشر شد. معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف ضمن حمایت و پشتیبانی همه جانبه از این حرکت نو امیدوار است با همراهی اساتید عزیز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به ویژه اساتید دانشگاه صنعتی شریف که از بدو طرح این ایده در شکل‌گیری آن نقش مشورتی برجسته‌ای داشته‌اند و ارایه بازخوردهای موثر و نقطه نظرات انتقادی و پیشنهادی خود باعث ارتقای عملکرد این نشریه شوند.

برای دانلود شماره اول نشریه اینجا کلیک کنید.

rotbebandi

1543317620-n1