Iran MSRT

یکصد و بیست و یکمین جلسه هیأت نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی

یکصد و بیست و یکمین جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی روز سه شنبه مورخ 1403/02/04 ساعت 10 در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور اعضاء هیأت برگزار شد.

جلسه ابتدا با قرائت قرآن و صلوات خاصه و سرود جمهوری اسلامی شروع شد و آقای دکتر قلی زاده دبیر هیأت ضمن تشکر از حضور اعضاء در جلسه، در خصوص فرایند بازدید ها و تهیه گزارش و طرح نتیجه بازدید ها در کارگروه ها توضیحاتی ارایه نمودند. ایشان ادامه دادند که گزارش های تیم منتخب بازدید ابتدا در کارگروه های تخصصی مطرح و به تفصیل بررسی قرار می گیرد.

سپس جلسه با اعلام دستور کار وارد رسیدگی به گزارش‌‌ها شد و گزارش بازدید از واحدها به تفکیک مورد بررسی قرار گرفت و اعضاء هیأت در هر بخش نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

در این جلسه گزارش بازدید از هفت دانشگاه/مؤسسه/ مرکز آموزش عالی از زیرنظام های دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی، دانشگاه جامع علمی-کاربردی و مؤسسات آموزش عالی آزاد مطرح و در خصوص هر یک تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

جلسه در ساعت 12  با ذکر صلوات پایان یافت.جلسه 121 هیأت

rotbebandi